maandag 2 juni 2008

De "Rally di Sardegna Bike"

Het was zeer kort op de bal spelen, maar binnen enkele dagen vertrek ik naar Sardinië om er de Rally di Sardegna te rijden, neen niet met een auto, maar opnieuw met de MTB.
Deze uitdaging stond helemaal niet in het programma opgenomen, maar laats ons zeggen "an offer you can't refuse" of ge moet goe zot zijn.

Wat kunnen we daar verwachten? Waarschijnlijk een stuk mooier en warmer weer dan vorige week in het noorden van Italië, brrr. Alle finishes aan de zee ... Waarschijnlijk ook een zanderig, stofferig en met keien bezaaid parcours. Geen hooggebergte, maar de zee ligt overal op 0 meter, en er zitten piekjes in tot 1000meter, er zal dus wat moeten geklommen worden, maar daar hebben we vorige week uitgebreid op getraind in Italië, dus dat mag geen probleem zijn.

De ambitie? Zoals altijd, het einde halen en genieten. De grote uitdaging komt pas in oktober in Marokko, dus deze week is zeker mooi meegenomen als training, temeer de Marokko-collega binnen enkele weken terug de Ironbike gaan "wandelen" ;-)

Misschien nog wat linkskes meegeven voor de liefhebbers:
- de officiële website : http://www.rallydisardegnabike.it
- fotokes van de omgeving alginder : http://www.rallydisardegnabike.it/photogallery_prerace.php
- in de "virtual race" section zal je dagdagelijks het gebeuren kunnen volgen : http://www.rallydisardegnabike.it/virtualrace.php

Als er nog spannende dingen te melden zijn, dan zal deze blog de volgende dagen, en zeker volgende week goed van pas komen en kan je hier alles lezen!
Op het einde sluit ik deze blog opnieuw af, en komt er een uitgebreider verslag/impressie op http://www.fastforwardmtb.be

Ciao
Gunther

Geen opmerkingen: